Я бажаю відчути себе героєм комп’ютерної гри, де кожен рівень в разі поразки можна пройти ще раз. Нехай спроби пройти гру ніколи не закінчуються, а якщо не пощастить в одній, сміливо берися за іншу, в ній пощастить більше. З Днем народження!

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння і життєвих сил!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

За статистикою, справжній здоровий мужик думає про секс не рідше двох разів на годину, нехай твій день не обмежується тільки сухою статистикою. Нехай всі твої думки щодня матеріалізуються, даруючи тобі заряд молодості і бадьорого настрою. З Днем народження!

Бог любові, котяра ласкавий! З днем народження! Нехай завжди залишається теплою ліжко від киплячих в ній пристрасті і любові, подушка хай пахне жіночими парфумами! Бажаю толстого… гаманця, променистих усмішок дівчат. Щоб ти завжди міг і завжди хотів!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Чистий погляд, серйозне обличчя, мужня стати і бойовий характер! Сьогодні в тебе свято, День твого Народження. В цей день забуваються тривоги і змінюється життя. Іди з мрією, з святом. Ура!

Шановного чоловіка – з днем народження! Ваш життєвий досвід я переймаю і пишаюсь Вами! Зараз у Вашому житті є багатство: теплота близьких людей, благополуччя і здоров’я. Нехай довгі роки весь навколишній Вас зберігається і примножується. Бажаю щодня проганяти нудьгу, посміхатися і вірити в чудеса!

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Не знай прикрості і спокуси, недуг і недругів! Взращивай святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем покірливий! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

День народження – це особливе свято, бо ж саме у цей день Янгол охоронець спускається з неба, щоб здійснити найзаповітнішу мрію іменинника. У цей день хочеться від душі побажати, щоб твій Янгол щастя назавжди залишився поруч з тобою, щоб дарувати тобі найсвітліші блага, успіх, кохання і родинний затишок, нехай же кожен твій день буде яскравий, як свято і кожна мить повниться щастям.